Λεουτσάκος για Βαρουφάκη: «Δεν θα έκανα τη φωτογράφιση» - iefimerida.gr

Λεουτσάκος για Βαρουφάκη: «Δεν θα έκανα τη φωτογράφιση»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη λύση του δημοψηφίσματος επανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του Παναγιώτη Λαφαζάνη, Στάθης Λεουτσάκος και απαντώντας στο ερώτημα εάν η κυβέρνηση φτάσει στο όριό της, αν αυτό θα πάμε σε δημοψήφισμα, απάντησε χαρακτηριστικά: «Εσείς γνωρίζετε κανέναν άλλο τρόπο;».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, ο βουλευτής της Αριστερής Πλατφόρμας δήλωσε πως "είναι γνωστό ότι γίνεται μια προσπάθεια αμφισβήτησης της λαϊκής βούλησης. Η κυβέρνηση θα διαχειριστεί τη βούληση των πολιτών" και διαβεβαίωσε πως "αυτή η κυβέρνηση δεν θα είναι μια κυβέρνηση που άλλα λέει κι άλλα κάνει".
Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα και αναφορικά με το ερώτημα ενός πιθανού δημοψηφίσματος σημείωσε ότι "τον τρόπο που θα επιδιωχθεί να εκφραστεί θα το δούμε τότε. ανάλογα πως θα είναι το περιβάλλον τότε. Ευελπιστώ ότι θα υπάρξουν πιο ψύχραιμες απόψεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ότι δεν θα κυριαρχήσει ο κ. Σόιμπλε σαν αυτοκράτορας και θα βρεθούν λύσεις", τόνισε.

«Δεν θα έκανα τη φωτογράφιση»
Κληθεί να σχολιάσει τη φωτογράφιση του Γιάνη Βαρουφάκη στο Paris Match, είπε: "Δε θέλω να σχολιάζω. Ήδη ο ίδιος δήλωσε ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από αυτή τη φωτογράφιση. Στη θέση του δε θα έκανα τη φωτογράφιση".

Τέλος, ο κ. Λεουτσάκος μίλησε και για τις απόψεις Λαπαβίτσα. "Ο κ. Λαπαβίτσας έχει την άποψή του. Αυτή τη στιγμή η προσπάθεια της κυβέρνησης είναι να εφαρμόσει το πρόγραμμά της εντός πλαισίου ευρωζώνης και οι εταίροι να διευκολύνουν να εφαρμοστεί", είπε.
Για ακόμη μία φορά, ανέφερε πως η άποψή του είναι πως η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου είναι κατά τον ίδιο "σύμβαση ετεροβαρής" και τόνισε πως η κυβέρνηση είναι δεσμευμένη με το πρόγραμμά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στάθης Λεουτσάκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ