Βέφα Αλεξιάδου: Επιστρέφει στην τηλεόραση με νέα εκπομπή μαγειρικής - iefimerida.gr

Βέφα Αλεξιάδου: Επιστρέφει στην τηλεόραση με νέα εκπομπή μαγειρικής

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP PHOTO AGENCY
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγους μήνες μετά το χαμό και της δεύτερης κόρης της η Βέφα Αλεξιάδου επιστρέφει στην τηλεόραση.

Η «εθνική μαγείρισσα» ύστερα από τέσσερα χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, ήρθε σε επικοινωνία με το Epsilon αποδεχόμενη πρόταση του σταθμού για νέα εκπομπή.

«Έκανα μια πρώτη κουβέντα με τον σταθμό και συμφωνήσαμε να κάνουμε ένα νέο ραντεβού τις προσεχείς μέρες. Προηγείται το μνημόσυνο για τις σαράντα μέρες από τον θάνατο της Άντζυς, γι' αυτό ζήτησα παράταση χρόνου. Αυτό που πρότεινα ήταν να εμφανίζομαι κάθε Σαββατοκύριακο», δήλωσε η Βέφα Αλέξιάδου στην Espresso.

«Τι ωραία θα ήταν να έχω κοντά μου την Αλεξία και να μαγειρέψουμε μαζί. Αλλά δεν ζει το κοριτσάκι μου. Τι όμορφες εκπομπές έχουμε κάνει! Σε μισή ώρα φτιάχναμε δύο φαγητά! Για μένα η δουλειά είναι φάρμακο για την ψυχή μου και μόνο έτσι μπορώ να ξεχνάω για λίγο τον πόνο, γιατί με απορροφά πλήρως. Και μου δίνει χαρά, γιατί αυτό που κάνω το αγαπώ. Δεν είναι επάγγελμα για μένα η μαγειρική, είναι αγάπη», συνεχίζει η κ. Αλεξιάδου μιλώντας στην εφημερίδα.

Έχοντας χάσει την κόρη της, Αλεξία τον Οκτώβρη του 2014, η Βέφα Αλεξιάδου χτυπήθηκε από τη μοίρα για μία ακόμα φορά τον Φεβρουάριο όταν η 54χρονη κόρη της Άντζυ νικήθηκε από τον καρκίνο με τον οποίο πάλευε μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Ήξερα πόσο άρρωστη ήταν η Άντζυ. Το πάλεψε σκληρά, με δύναμη και χαμόγελο, γιατί δεν ήθελε να μας στεναχωρεί. Κάπου μέσα μου ήμουν προετοιμασμένη πως ζύγωνε η δύσκολη ώρα. Αλλά το ξαφνικό είναι το χειρότερο. Ο Θεός όμως μου δίνει δύναμη, με κρατάει όρθια, με στηρίζει», τόνισε η Βέφα Αλεξιάδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βέφα Αλεξιάδου Epsilon εκπομπή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ