Απειλούν με βεντέτα για τη δολοφονία του Ρουσάκη - iefimerida.gr

Απειλούν με βεντέτα για τη δολοφονία του Ρουσάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δραματικές διατάσεις φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Γιάννη Ρουσάκη από τα Μάλια. Ο 24χρονος οπαδός του ΟΦΗ που κατηγορείται για τη δολοφονία, κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή τόσο ο ίδιος όσο και μέλη της οικογένειας του μέσα στις φυλακές Νεαπόλεως.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης θα καταθέσουν αίτημα να μεταφερθεί σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα για λόγους ασφαλείας, καθώς φοβούνται πως θα ξεσπάσει βεντέτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια φυλακή, προφυλακισμένος βρίσκεται και ο 22χρονος συγκατηγορούμενος του για την δολοφονική επίθεση, ο οποίος παραδόθηκε πριν από λίγες ημέρες. Όπως αποδεικνύεται στην πράξη, η «συνύπαρξη» των δύο νεαρών στην ίδια φυλακή, μάλλον δεν ήταν η πιο σωστή επιλογή καθώς ο ένας «καρφώνει» τον άλλο, προσπαθώντας να απαλλάξει τον εαυτό του στην πολύκροτη υπόθεση.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ