Στο Μονακό τα πιο ακριβά σπίτια στον κόσμο - iefimerida.gr

Στο Μονακό τα πιο ακριβά σπίτια στον κόσμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με την λίστα γνωστής τράπεζας, τα πιο ακριβά ακίνητα βρίσκονται στο Μονακό και ακολουθεί το Λονδίνο.Συγκεκριμένα σύμφωνα με το wealth report by Knight Frank / Citi Private Bank το κόστος του τετραγωνικού μέτρου στα πολυτελή ακίνητα του πριγκιπάτου του Μονακό, αγγίζουν την εκπληκτική τιμή των €45 552 (!) φέρνοντάς το στην κορυφή της λίστας των πιο ακριβών περιοχών του πλανήτη, ενώ ακολουθεί το επίσης ακριβό Λονδίνο. Μάλιστα στο Μονακό έγινε και η πιο ακριβή αγορά διαμερίσματος για την χρονιά που μας πέρασε, αφού το penthouse διαμέρισμα La Belle Epoque συνολικής επιφάνειας 1600 τ.μ., πουλήθηκε για 240 εκατομμύρια ευρώ!

Στην λίστα όμως εμφανίζονται και περιοχές που παρουσιάζουν μείωση των τιμών τους όπως είναι το Ντουμπάι και το Δουβλίνο. Περισσότερα στοιχεία για τα πιο ενδιαφέροντα από μεσιτικής άποψης σημεία του πλανήτη (η Ελλάδα απουσιάζει, υπάρχουν όμως στη λίστα η Κύπρος και η Βουλγαρία!) θα βρείτε εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ακίνητα Monaco Μονακό πολυτελή ακριβό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ