Ο νεότερος δισεκατομμυριούχος του κόσμου είναι μόλις 24 ετών και είναι αυτοδημιούργητος [εικόνες]

Είναι νέος, ωραίος και δισεκατομμυριούχος και τους ελάχιστους αυτοδημιούργητους ανάμεσα στους πλουσιότερους του κόσμου. Τον λένε Ιβαν Τόμας Σπίγκελ και είναι μόλις 24 ετών.

Ο 24χρονος Καλιφορνέζος είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της δημοφιλούς διαδικτυακής εφαρμογής Snapchat, όπου ανταλλάσσονται μηνύματα φωτογραφίες, βίντεο και κείμενα.
Με περιουσία 1,7 δις. δολάρια ο Σπίγκελ είναι ένας νέος φαινόμενο.

Μεγάλωσε στο Pacific Palisades, ένα πολυτελές θέρετρο στο Λος Αντζελες, ανατολικά του Μαλιμπού. Οι γονείς του που χώρισας όταν ο Σπίγκελ πήγαινε στο γυμνάσιο ήταν και οι δύο δικηγόροι και εκείνος ήταν ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας.

Οταν πήγε στο Stanford για να σπουδάσει γνώρισε τον Ρέτζι Μπράουν και τον Μπόμπι Μέρφι και μόλις τελείωσαν τις σπουδές τους αποφάσισαν να ιδρύσουν την Snapchat.


Η ομάδα δημιούργησε το μεγαλύτερο μέρος του application το 2012 έχοντας ως έδρα της εταιρείας το σπίτι του πατέρα του Spiegel όπου έμενε και ο Evan εκεί.

Το Νοέμβριο του 2014 όμως, ο Σπίγκελ αγόρασε το δικό του σπίτι στο Brentwood έναντι 3,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Σπίγκελ έχει σχέσει με την τραγουδίστρια Τέιλορ Αλισον Σουίφτ. Οι δύο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2013 και έβγαιναν ραντεβού κρυφά για αρκετούς μήνες. Μάλιστα ο Spiegel φαίνεται πως ενδιαφέρεται να αγοράσει τώρα την δισκογραφική εταιρεία της Swift, Big Machine.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ