Η ταπεινή φωτογράφιση του ηγέτη των Εργατικών έφερε σάλο στη Βρετανία - Εχει κουζίνες 2 εκατ. λιρών [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ταπεινή φωτογράφιση του ηγέτη των Εργατικών έφερε σάλο στη Βρετανία - Εχει κουζίνες 2 εκατ. λιρών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Εντ Μίλιμπαν είναι ο ηγέτης των Εργατικών που προκάλεσε σκάνδαλο στην Μ. Βρετανία με τις... δυο του κουζίνες.

Θέλοντας να δείξει πως βρίσκεται κοντά στην εργατική τάξη, ο Βρετανός ηγέτης κάλεσε συνεργείο τηλεόρασης στο σπίτι του. Τα αποτελέσματα, ωστόσο, δεν ήταν αυτά που περίμενε. Οι πολιτικοί του αντίπαλοι επωφελήθηκαν απ΄ όσα έδειξε τα πλάνα και προέβαλαν πως το «παιδί του λαού» έχει κουζίνες αξίας 2 εκατ. λιρών στο σπίτι του.

Δυο μήνες πριν τις βουλετικές εκλογές στο Νησί, ο δεξιός Τύπος βρήκε την κατάλληλη αφορμή για να υποβαθμίσει το Εργατικό κόμμα, καταγγέλλοντας τον ηγέτη του κόμματος για υποκρισία και ψευδή προεκλογική καμπάνια σχετικά με το ότι και αυτός είναι μέρος της εργατικής κοινότητας.

«Αποκαλύφθηκε: Ο Έντι με τις δύο κουζίνες», αυτός είναι ο τίτλος της εφημερίδας «Sun», δίνοντας τροφή για σχόλια. Η εφημερίδα, τον τελευταίο καιρό, κάνει χλευαστικά σχόλια για τον Έντ Μίλιμπαν. Μάλιστα, τον έχει χαρακτηρίσει αδέξιο αριστερό σπασίκλα.

Παράλληλα, αρθρογράφος της Daily Mail, που είναι σύζυγος Συντηρητικού βουλευτή έγραψε πως η κουζίνα θυμίζει αυτές των κομμουνιστικών μπλοκ κατοικιών, αποδεικνύοντας πως ο Μίλιμπαν είναι «εξωγήινος».

«Προφανώς δεν υπάρχει κρίση κόστους ζωής για τον Μίλιμπαντ με τις δύο κουζίνες. Είναι κάπως γελοίο να κάνει κήρυγμα στους ανθρώπους για τη φτώχεια από την έπαυλή του των 2 εκατομμυρίων», ανέφερε ο Νάιτζελ Άνταμς, βουλευτής των Συντηρητικών.

Οι επικριτές του έκαναν τόσο μεγάλο θέμα το γεγονός, διότι ο Μίλιμπαν κατέκρινε τον Κάμερον πως δεν μπορεί να ταυτιστεί με την ζωή των φτωχότερων ψηφοφόρων,

Η... δεύτερη κουζίνα ήρθε στα φόρα μετά από συμφωνία του ηγέτη των Εργατικών με το BBC για συνέντευξη στο σπίτι του. Σε αυτή η γυναίκα του Τζάστιν αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια των ΜΜΕ για τον άνδρα της.

«Χρησιμοποιώ μόνο την μικρή κουζίνα»

Μιλώντας στην Birmingham Mail, ο Μίλιμπαν απάντησε στους επικριτές του και ανέφερε πως δεν θέλησε να υπάρξουν πλάνα από την μικρότερη κουζίνα γιατί δεν είναι τόσο σημαντική.

«Το σπίτι είχε κουζίνα και στον κάτω όροφο, όταν το αποκτήσαμε. Δεν είναι αυτή που χρησιμοποιούμε. Προτιμούμε την μικρότερη του πάνω ορόφου», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε αστειευόμενος:

«Νομίζωπως η Τζάστιν θα ευχόταν να περνώ περισσότερο χρόνο στην κουζίνα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ