Αμίμητη απολογία Βλαστού: Τι είπε για τη Λίτσα την «Πατσαβουρίτσα» και τα λεφτά που της έδινε για botox - iefimerida.gr

Αμίμητη απολογία Βλαστού: Τι είπε για τη Λίτσα την «Πατσαβουρίτσα» και τα λεφτά που της έδινε για botox

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτες ατάκες περιλάμβανε η απολογία του Παναγιώτη Βλαστού ο οποίος έκανε... αποκαλύψεις για την ξαδέλφη του Λίτσα την οποία αποκαλούσε... «Πατσαβουρίτσα».

Η σχέση του με τη Λίτσα ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2011 λέει ο Παναγιώτης Βλαστός και προσθέτει «Η βρωμιάρα λέει ψέμματα ότι πήγε 100.000 ευρώ στην Καρπούζου. Ποτέ δεν είπα στην Λίτσα την Πατσαβουρίτσα να ξεθάψει τα χρήματα και να τα δώσει στην Αγγελέτου».

Πρόσθεσε ακόμη ότι η ξαδέλφη του του «έφαγε» 1.460 εκατ. ευρώ, ενώ, ο ίδιος της έχει αγοράσει και δύο αυτοκίνητα.

«Ο άνδρας της ξέπλυνε τα χρήματα λίγα λίγα, πηγαίνοντας ως ναυτικός στο Ντουμπάι και στην Αφρική. Της είχα δώσει χρήματα να κάνει διάφορες επεμβάσεις. Ερχόταν και μου έλεγε: “ Ξαδελφούλη μου αγαπημένε, η φίλη μου η Ειρήνη, έχει ένα πλαστικό πολύ καλό που της έβγαλε τα ψωμάκια από τα πλάγια... Εγώ της έδωσα 5.500 ευρώ, για λιπαναρόφηση, λιπογλυπτική στα γόνατα, υαλουρονικό οξύ 500 ευρώ και για κολλαγόνο. Και όταν την είδε ο Σκαφτούρος τού είπε: Πως έγινε έτσι η ξαδέλφη σου... Αεροπλάνο έγινε...» φέρεται να υποστήριξε ο «εγκέφαλος» της μαφίας του Κορυδαλλού.

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι κάθε φορά που εκείνη ερχόταν στα Τρίκαλα να τον επισκεφθεί της έδινε 1.000 ευρώ, ενώ, υποστήριξε ότι δεν έφτιαχνε η Λίτσα τις βόμβες.

«Δεν μου έφτιαχνε αυτή βόμβες. Ο μαλάκας ο άνδρας της μου έφτιαξε μία. Αυτή της Πετράκη. Τα χρήματα της Λίτσας ήταν τα μοναδικά ξεπλυμένα χρήματα που είχα» φέρεται να έχει δηλώσει ο βαρυποινίτης.

Αμίμητες είναι, ωστόσο, και οι ατάκες που χρησιμοποιεί για να περιγράψει τη στιγμή που έμαθε πως λείπουν λεφτά.

Ο Βλαστός αναφέρει ότι η Λίτσα του είπε πως τα έχει πετάξει και δεν τα έχει κλέψει.

«Δεν την χτύπησα γιατί είμαι πυγμάχος. Και εαν την χτυπούσα θα της είχα κατεβάσει τη μούρη κάτω και όλα τα μπότοξ μαζί» αναφέρει χαρακτηριστικά ο βαρυποινίτης.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η Λίτσα είχε κρυμμένα 40 κιλά εκρηκτικά, τα αγόραζε ο αδελφός της για λογαριασμό του ίδιου του βαρυποινίτη με 4 καλάσνικοφ και 4 γκλοκ.

«Η αλήθεια είναι ότι η βοήθεια που μου προσέφερε η Λίτσα είναι :

-Καθάρισε 1,54 εκατομμύριο ευρώ.

-Με βοήθησε στην απόδραση από τον Κορυδαλλό

-Με βοήθησε στην απόπειρα απόδρασης από τα Τρίκαλα.

-Με βοήθησε να βρω την διεύθυνση της Πετράκη» επισήμανε ο Παναγιώτης Βλαστός.

Ποιος είναι ο Σμπώκος;

Ο βαρυποινίτης, πάντως, αρνήθηκε τα πάντα αναφορικά με την υπόθεση Σμπώκου, ενώ, όταν ρωτήθηκε για τις βόμβες στο σπίτι του συνεργάτη του Ακη Τσοχατζόπουλος ανέφερε «Ποιος είναι ο Σμπώκος;».

Επιπλέον, ο Παναγιώτη Βλαστός, εκτός από την συμμετοχή του στην απαγωγή Παναγόπουλου και την έκρηξη στο αυτοκίνητο της εισαγγελέως Πετράκη, ομολογεί την συμμετοχή του και στην απαγωγή του 34χρονου ,τότε, επιχειρηματία Ι. Ζώνα την οποία υποστήριξε πως είχαν διαπράξει οι Χριστόφορος Λασιθιωτάκης και Άλμπερτ Νουρούσνια.

Οπως ο ίδιος λέει στην απολογία του, «επειδή οι αστυνομικοί προσπαθούν να με κρατήσουν 200 χρόνια φυλακή» και κάθε 1- 2 χρόνια μπορεί να «μου φορτώσουν και τίποτα άλλο» , ομολογεί την εμπλοκή του στην απαγωγή Ζώνα ώστε να προλάβει μήπως «κανένας βρωμερός και τρισάθλιος κωλόμπατσος αργότερα , οποιοσδήποτε Λασιθιωτάκης ή Νουρούσνια γίνουν “Λίτσες”..».

Ο Βλαστός υποστήριξε στους ανακριτές ότι η συμμετοχή του στην συγκεκριμένη υπόθεση ήταν ότι δέχθηκε να «κρατήσει τα λύτρα της απαγωγής», που ήταν 1.177.000 δολάρια με αντίτιμο «το 20% από το “ξέπλυμα” συν 150.000 δολάρια το ποσοστό για την συμμετοχή και επειδή ήξερα από που προέρχονταν»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ