Νέο σκάνδαλο με την πρώην του Ολάντ: Γιατί η Τριερβελέρ χαστούκισε θαμώνα καφετέριας [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέο σκάνδαλο με την πρώην του Ολάντ: Γιατί η Τριερβελέρ χαστούκισε θαμώνα καφετέριας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε νέο σκάνδαλο σχετικό με τον επιθετικό χαρακτήρα της ενεπλάκη η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το «Europe 1», «ποτέ μην αναφέρετε στη Βελερί Τριερβελέρ κάτι σχετικό με τον πρώην αγαπημένο της». Κι αυτό διότι, το περασμένο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την καταγγελία, η δημοσιογράφος και πρώην ένοικος του Μεγάρου των Ηλυσίων φέρεται να χαστούκισε έναν άνδρα που την ειρωνεύτηκε για τη σχέση της με τον Φρανσουά Ολάντ.

Ειδικότερα, ο 33χρονος Mohammed Rizki, πρώην υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με το συντηρητικό κόμμα UMP, ο οποίος συνάντησε τυχαία την πρώην σύντροφο του Γάλλου προέδρου σε μια καφετέρια στο 15ο διαμέρισμα του Παρισιού, έσπευσε να της ζητήσει να μάθει «τα νέα του Φρανσουά». Ε, αυτό αρκούσε για να βγάλει από τα ρούχα της τη συγγραφέα του βιβλίου: «Ευχαριστώ για τη στιγμή».

Νέο σκάνδαλο με την πρώην του Ολάντ: Γιατί η Τριερβελέρ χαστούκισε θαμώνα καφετέριας [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο 33χρονος Mohammed Rizki

«Εγινε εντελώς υστερική» ανέφερε στην εφημερίδα «L' Express», αυτόπτης μάρτυρας που δεν κατονομάστηκε, ενώ ο 33χρονος φέρεται,σύμφωνα με το «Le Parisien», να κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και να υπέβαλε μήνυση για επίθεση με τραυματισμό.

Η Βαλερί Τριερβελέρ αν και δεν έκανε επίσημη τοποθέτηση για το θέμα, αλλά ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Μία μόνο λέξη: Σταματήστε την επίθεση».

Νέο σκάνδαλο με την πρώην του Ολάντ: Γιατί η Τριερβελέρ χαστούκισε θαμώνα καφετέριας [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το tweet της Βαλερί Τριερβελέρ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ