H μισή αγκαλιά και το αστείο του Τσίπρα με τον Γιούνκερ μπροστά στην ελληνική σημαία που έσπασε τον πάγο [βίντεο] - iefimerida.gr

H μισή αγκαλιά και το αστείο του Τσίπρα με τον Γιούνκερ μπροστά στην ελληνική σημαία που έσπασε τον πάγο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης κατέγραψαν και σχολίασαν την προηγούμενη συνάντηση Γιούνκερ-Τσίπρα, όπου πιάστηκαν χέρι χέρι για να μπουν στην αίθουσα συσκέψεων.

Ετσι το ενδιαφέρον ήταν αυξημένο για τη σημερινή τους συνάντηση. Τι θα μαρτυρούσε η γλώσσα του σώματος; Εκπληξη με μια απρόσμενη διαχυτικότητα όπως την προηγούμενη φορά δεν υπήρξε. Υπήρξε όμως αμηχανία, με τον Γιούνκερ κάθε τόσο να αγγίζει τον ώμο ή το χέρι του μάλλον μαζεμένου πρωθυπουργού.

Παρόλα αυτά ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αυτός που έσπασε τον πάγο, αφού όταν έφτασαν μπροστά στις σημαίες και ενώ ετοιμάζονταν να πάνε στα μικρόφωνα για τις πρώτες δηλώσεις, ο Ελληνας πρωθυπουργός έδειξε τη σημαία μας και έκανε ένα αστείο που προφανώς απόλαυσε και ο Γιούνκερ. Ηταν η στιγμή που άπλωσε το χέρι για να αγκαλιάσει από τον ώμο τον Αλέξη Τσίπρα για μια φωτογραφία εγκάρδια, πριν προχωρήσουν στις δηλώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ