Παρουσιαστής απολύθηκε γιατί αποκάλεσε τη Μισέλ Ομπάμα «πίθηκο» - iefimerida.gr

Παρουσιαστής απολύθηκε γιατί αποκάλεσε τη Μισέλ Ομπάμα «πίθηκο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με καθόλου κολακευτικό τρόπο μίλησε ο παρουσιαστής του ισπανόφωνου δικτύου Univision, Ρόντερ Φιγκερόα, για την Μισέλ Ομπάμα δηλώνοντας πως μοιάζει με πίθηκο. Απότέλεσμα αυτού ήταν η απόλυσή του.

«Θα λέγαμε ότι η Μισέλ Ομπάμα έπαιξε στην κινηματογραφική ταινία Ο πλανήτης των πιθήκων», σχολίασε ο παρουσιαστής ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Στην εκπομπή «El Gordo y La Flaca» προβλήθηκαν φωτογραφίες της Πρώτης Κυρίας, ώστε να παρουσιαστεί το στυλ της κατά το πέρασμα των χρόνων. Τότε,ήταν που ο Ροντέρ Φιγκερόα έκανε το παραπάνω σχόλιο.

Σε λιγότερο από 24 ώρες, είδε την πόρτα της εξόδου με το δίκτυο να καταδικάζει το γεγονός και να διαβεβαιώνει πως οι δηλώσεις του παρουσιαστή ουδεμία σχέση έχουν με τις «αξίες και τις απόψεις» του δικτύου.

Ο Φιγκερόα, που έγινε γνωστός από το συγκεκριμένο δίκτυο, είχε το ψευδώνυμο «El Fashionista» και σχολίαζε τα δρώμενα της μόδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ