H ιταλική παραλλαγή του νέου Mazda MX-5 θα ονομάζεται τελικά Fiat 124 Spider - iefimerida.gr

H ιταλική παραλλαγή του νέου Mazda MX-5 θα ονομάζεται τελικά Fiat 124 Spider

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Ιταλοί τα είχαν υπολογίσει αλλιώς τα πράγματα: το αυτοκίνητο που εξελισσόταν παράλληλα με το Mazda ΜΧ-5 και θα παρουσιαζόταν επίσημα ένα χρόνο μετά από αυτό, θα ήταν η καινούργια εκδοχή της θρυλικής Alfa Romeo Spider –ξέρετε ο απόγονος της κλασικής που πρωταγωνιστούσε στον «Πρωτάρη».

Στην πορεία τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν, με την έννοια ότι ο ισχυρός άντρας του ομίλου FCA (Fiat Chrysler Automobiles) Sergio Marchionne ανακοίνωσε πως η Alfa Romeo στη νέα της εποχή θα είναι αποκλειστικά και μόνο Made in Italy. Από το Α έως το Ω. Μοιραία λοιπόν έπρεπε να βρεθεί μάρκα και όνομα για το ρόουντσερ που προαναφέραμε και το οποίο έχει την κίνηση στους πίσω τροχούς και λίγα κιλά, προκειμένου να κολακεύονται οι επιδόσεις του.

Η μάρκα αυτή λοιπόν, όπως «ξέφυγε» του ίδιου του Marchionne σε εκδήλωση στα πλαίσια της έκθεσης της Γενεύης, θα είναι η Fiat, ενώ η επωνυμία θα είναι η ιστορική 124 Spider, που φυσικά συνδέεται άμεσα με το κλασικό ανοιχτό μοντέλο που ήταν στο προσκήνιο από την δεκαετία του ’60 μέχρι και αυτή του ’80.

Παρόλο που μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία εικόνα του νέου Fiat 124 Spider οι φήμες λένε πως ρετρό εκτός από το όνομα θα είναι σε κάποιο σημείο και η εμφάνισή του.

H ιταλική παραλλαγή του νέου Mazda MX-5 θα ονομάζεται τελικά Fiat 124 Spider | iefimerida.gr 0
H ιταλική παραλλαγή του νέου Mazda MX-5 θα ονομάζεται τελικά Fiat 124 Spider | iefimerida.gr 1
H ιταλική παραλλαγή του νέου Mazda MX-5 θα ονομάζεται τελικά Fiat 124 Spider | iefimerida.gr 2
H ιταλική παραλλαγή του νέου Mazda MX-5 θα ονομάζεται τελικά Fiat 124 Spider | iefimerida.gr 3
H ιταλική παραλλαγή του νέου Mazda MX-5 θα ονομάζεται τελικά Fiat 124 Spider | iefimerida.gr 4
H ιταλική παραλλαγή του νέου Mazda MX-5 θα ονομάζεται τελικά Fiat 124 Spider | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ