Jimi Hendrix: Κυκλοφόρησε κομμάτι του που δεν έχει ακουστεί ποτέ [βίντεο] - iefimerida.gr

Jimi Hendrix: Κυκλοφόρησε κομμάτι του που δεν έχει ακουστεί ποτέ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα από ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι θα ξαναζήσει ο Jimi Hendrix.

Ο μουσικός που μάγευε με τους ήχους που έβγαιναν από την κιθάρα του έφυγε άδοξα το 1970 από υπερβολική δόση ναρκωτικών στα 27 μόλις χρόνια. Η δισκογραφία που άφησε πίσω του περιορισμένη, παίζεται ξανά και και ξανά και τα κομμάτια του ρεμιξάρονται και μπαίνουν σε συλλογές διαρκώς.

Jimi Hendrix: Κυκλοφόρησε κομμάτι του που δεν έχει ακουστεί ποτέ [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Τo «Station Break» που ηχογραφήθηκε το 1965 ανήκει στην περίοδο που ο Hendrix δεν είχε πιάσει ακόμα την ηλεκτρική κιθάρα και δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ και σε καμία μορφή. Σε αυτό συμμετέχει και η μπάντα Curtis Knight & The Squires.
Όπως αναφέρει το Daily Beast, το κομμάτι κατάφερε να αποδεσμεύσει ο πατέρας του Hendrix, ιδρυτής της οικογενειακής επιχείρησης Experience Hendrix που διαχειρίζεται το υλικό του θρυλικού τραγουδιστή.

Στις 24 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει και η συλλογή «You Can’t Use My Name: Curtis Knight & The Squires (Featuring Jimi Hendrix)».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Jimi Hendrix
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ