Στο Hilton καταλύουν τα μέλη του Brussels Group - iefimerida.gr

Στο Hilton καταλύουν τα μέλη του Brussels Group

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ξενοδοχείο Hilton θα γίνει το στρατηγείο και το κέντρο εξορμήσεων των μελών του νεοσύστατου Brussels Group, που αναμένεται να καταλύσουν σήμερα στα δωμάτιά τους.

Οι μετακινήσεις τους από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και όπου αλλού χρειαστεί θα γίνονται με μισθωμένο βαν μάρκας Mercedes. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα πάντως αν οι περίφημες διαβουλεύσεις και εργασίες με την ελληνική πλευρά θα γίνουν σε κάποια από τις ειδικές αίθουσες συσκέψεων του συγκεκριμένου ξενοδοχείου.

Σε κάθε περίπτωση, το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στα κρίσιμα υπουργεία, αλλά όχι και στην καρδιά του κέντρου της πόλης (δηλαδή στο Σύνταγμα όπως περίμεναν πολλοί για να υπάρχει άμεση γειτνίαση με το ΥΠΟΙΚ), ενώ διαθέτει όλα τα απαραίτητα εφόδια για τις τηλεδιασκέψεις που απαιτούν οι εργασίες της ομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χίλτον δωμάτια Brussels Group Βαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ