Ο Βρετανός συγγραφέας Ντέιβιντ Νίκολς στην Αθήνα - iefimerida.gr

Ο Βρετανός συγγραφέας Ντέιβιντ Νίκολς στην Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόψε το βράδυ, στις 19:00, το Public στο Σύνταγμα φιλοξενεί τον αγαπημένο Βρετανό συγγραφέα Ντέιβιντ Νίκολς που βρίσκεται στην Αθήνα για την παρουσίαση του νέου του μυθιστορήματος με τίτλο «Εμείς» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας.

Ο Ντέιβιντ Νίκολς, συγγραφέας του πολυδιαβασμένου και υπερεπιτυχημένου μυθιστορήματος «Μια ημέρα» (μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με πρωταγωνίστρια την Αν Χάθαγουεϊ), παρουσιάζει το νέο του μυθιστόρημα «Εμείς», μια σύγχρονη ιστορία αγάπης γεμάτη συναίσθημα και ειλικρίνεια. Πρόκειται για ένα γλυκόπικρο μυθιστόρημα για την αγάπη και την οικογένεια, τη συζυγική ζωή, τους άντρες και τις γυναίκες, τους γονείς και τα παιδιά τους.

Ο «συγγραφέας που έκανε το έθνος να κλάψει», όπως έγραψε η βρετανική εφημερίδα The Observer για τον Ντέιβιντ Νίκολς, παρακολουθεί την ιστορία ενός γάμου που έγινε πριν από 29 χρόνια. Από τότε άλλαξαν πάρα πολλά, πρώτα από όλα οι ίδιοι οι σύζυγοι. Οι ρωγμές και η αποξένωση γίνονται ολοφάνερες όταν ο γιος τους φεύγει για σπουδές και το σπίτι μένει άδειο. Η Κόνι δηλώνει ότι θέλει να φύγει «για να βρει τον εαυτό της» και ο Ντάγκλας, που πάντοτε ονειρευόταν ότι θα γεράσουν μαζί, αποφασίζει να μετατρέψει τις τελευταίες οικογενειακές τους διακοπές σε ένα μοναδικό ταξίδι ζωής.

Ο Ντέιβιντ Νίκολς θα συνομιλήσει με τον εκδότη του στην Ελλάδα Γιάννη Κωνστανταρόπουλο και τη μεταφράστρια του βιβλίου Έφη Φρυδά.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Τσόλκα.

Ο συγγραφέας θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.

Ο Βρετανός συγγραφέας Ντέιβιντ Νίκολς στην Αθήνα | iefimerida.gr 0

INFO
Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 και ώρα 19:00
Public - Αίθουσα εκδηλώσεων (5ος όρoφος) Σύνταγμα

Ο Βρετανός συγγραφέας Ντέιβιντ Νίκολς στην Αθήνα | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ