Θλίψη στην Ημαθία: Πέθανε η 17χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρώμη

Υπέκυψε στα τραύματά της η 17χρονη μαθήτρια από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας που είχε πέσει από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρώμη.

Συγκεκριμένα, η μαθήτρια της Γ' Λυκείου έπεσε στις 4 Μαρτίου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διέμενε κατά τη διάρκεια της εξαήμερης εκδρομής του σχολείου της στη Ρώμη.

Η κοπέλα υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «St Eugene» της Ρώμης. Έκτοτε νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου, όπου η αναπνοή της υποστηριζόταν μηχανικά, ενώ οι γιατροί την είχαν υποβάλει και σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση αιματώματος.

Το ερώτημα που από την πρώτη ημέρα αναζητά απαντήσεις -χωρίς, όμως, μέχρι σήμερα να έχει καταστεί εφικτό κάτι τέτοιο- είναι το πώς το κορίτσι έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, στις 11 μ.μ. ώρα Ιταλίας η 17χρονη βρισκόταν στο δωμάτιό της με άλλες δύο συμμαθήτριές της, για να μαζέψουν τα πράγματά τους για την επιστροφή τους στην Ελλάδα. Η καθηγήτρια που είχε πάει να επισκεφτεί τα κορίτσια στο δωμάτιο για να δει αν είναι καλά η νεαρή κοπέλα, είχε αποχωρήσει και έκτοτε υπάρχει κενό στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρώμη Αλεξάνδρεια Ημαθίας μαθήτρια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ