Η δήλωση της χρονιάς από τον Λαμπρόπουλο της ΑΕΚ: «Έπρεπε να είναι όπως στο Καραϊσκάκη» - iefimerida.gr

Η δήλωση της χρονιάς από τον Λαμπρόπουλο της ΑΕΚ: «Έπρεπε να είναι όπως στο Καραϊσκάκη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτη ωριμότητα έδειξε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι όλα έπρεπε να κυλήσουν όσο ήρεμα κύλησαν και στο πρώτο παιχνίδι στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Ο αμυντικός της ΑΕΚ τα έβαλε με τους οπαδούς της ομάδας του που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και οδήγησαν στην διακοπή του αγώνα ευχαριστώντας παράλληλα όλο τον υπόλοιπο κόσμο για την υποστήριξή του.

«Μπήκαν μέσα κάποιοι. Αυτά είναι ντροπή. Δύο τρεις ανεγκέφαλοι μπορούν να μας στοιχίσουν βαθμούς. Το παιχνίδι είχε κάποια λεπτά ακόμη και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε! Θα έπρεπε να είναι όπως στο Καραϊσκάκη, που δεν έγινε τίποτα. Δεν θέλω να σταθώ στη διαιτησία. Για να φτάσαμε στο 89' να δεχθούμε αυτό το γκολ σημαίνει ότι δεν κάναμε σωστά στα προηγούμενα λεπτά. Δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ. Είχαμε ακόμα πέντε λεπτά. Μπορεί να ισοφαρίζαμε αλλά το παιχνίδι διεκόπη. Εμείς από εδώ και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε, πρέπει να πάρουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και μετά στα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να λειτουργεί κάτω από πίεση. Εμείς δεν ήμασταν σήμερα δυνατοί αλλά παίξαμε το παιχνίδι στα ίσα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας. Ήταν συγκλονιστικός. Περαστικά στο Γιάννη Μανιάτη που έμαθα ότι έπαθε κάτι σοβαρό», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Βασίλης Λαμπρόπουλος Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ