Spiegel: Διαφθορά, οι Ελληνες αξιωματούχοι είναι ανίκανοι - iefimerida.gr

Spiegel: Διαφθορά, οι Ελληνες αξιωματούχοι είναι ανίκανοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Καταπολέμηση της διαφθοράς: Οι Έλληνες αξιωματούχοι είναι ανίκανοι» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του γερμανικού περιοδικού, Spiegel που αναφέρει ότι «η Ελλάδα πάσχει από νεποτισμό και διαφθορά».

«Προηγούμενες κυβερνήσεις στη χώρα προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με χλιαρή διάθεση» τονίζεται στο δημοσίευμα που περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο κρατήθηκε στο σκοτάδι η λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ που περιλαμβάνει δεδομένα φοροφυγάδων. Το Spiegel κάνει αναφορά και στην πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου που δικάζεται με την κατηγορία ότι αφαίρεσε τα ονόματα των συγγενών του «από το αμφιλεγόμενο αυτό έγγραφο».

«Η νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα υποσχέθηκε μια αλλαγή νοοτροπίας» συνεχίζει το γερμανικό περιοδικό και διερωτάται «μπορεί να γίνει αυτό;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Spiegel νεποτισμός διαφθορά ανίκανοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ