Σπεύδει να δει τον Γκουρία στο Παρίσι ο Βαρουφάκης -Το ταξίδι αστραπή με τρένο Thalys - iefimerida.gr

Σπεύδει να δει τον Γκουρία στο Παρίσι ο Βαρουφάκης -Το ταξίδι αστραπή με τρένο Thalys

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ Ανχελ Γκουρία έχει ο Γιάνης Βαρουφάκης από νωρίς το πρωί σήμερα στο Παρίσι.

Ο υπουργός Οικονομικών συνεχίζει τους αιφνιδιασμούς από χθες το βράδυ, όταν αποφάσισε να μην παραβρεθεί σήμερα στην έναρξη των εργασιών μεταξύ των τεχνικών κλιμακίων και της ελληνικής αποστολής στις Βρυξέλλες.

Η συνάντηση με τον Γκουρία δεν είχε ανακοινωθεί και ενδεχομένως να είναι προπαρασκευαστική της κρίσιμης συνάντησης που θα έχει με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα συναντηθεί, όπως έχει ανακοινωθεί, με τον Γάλλο ομόλογό του Μισέλ Σαπέν και τον υπουργό Οικονομίας της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει προκαλέσει ερωτηματικά, ακόμα και σε συνεργάτες του, με την αιφνιδιαστική του απόφαση χθες βράδυ να βγάλει εισιτήρια και να ταξιδέψει με τo κόκκινο τρένο των σιδηροδριμικών υπηρεσιών «Θαλής» (Τhalys) από τις Βρυξέλλες στο Παρίσι. To τρένο ταξιδεύει με ταχύτητα 430 χιλιομέτρων την ώρα και καλύπτει την απόσταση σε 1 ώρα και 22 λεπτά.

Σπεύδει να δει τον Γκουρία στο Παρίσι ο Βαρουφάκης -Το ταξίδι αστραπή με τρένο Thalys | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ