Η Αννα Παναγιωταρέα διαψεύδει ότι αναλαμβάνει το επικοινωνιακό τιμόνι της ΝΔ - iefimerida.gr

Η Αννα Παναγιωταρέα διαψεύδει ότι αναλαμβάνει το επικοινωνιακό τιμόνι της ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαψεύδει η Αννα Παναγιωταρέα δημοσιεύματα που τη φέρουν να αναλαμβάνει τον επικοινωνιακό σχεδιασμό της ΝΔ, έπειτα από πρόταση του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.

Το τελευταίο διάστημα, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η καθηγήτρια του ΑΠΘ αναλαμβάνει αυξημένα καθήκοντα στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ και ότι η απόφαση αυτή του πρώην πρωθυπουργού εντάσσεται στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης του κόμματος.

Από το περιβάλλον της Αννας Παναγιωταρέα αναφέρεται ότι «διάβασε τα δημοσιεύματα σχετικά με την ανάληψη καθηκόντων εκ μέρους της επιτελικού ρόλου στον επικοινωνιακό σχεδιασμό της ΝΔ και τα δημοσιεύματα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

«Η κ. Παναγιωταρέα πριν από περίπου έναν μήνα είχε αναλάβει τα περιφερειακά ΜΜΕ στη Νέα Δημοκρατία, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Η έμπειρη δημοσιογράφος ανέλαβε τους προηγούμενους μήνες επικοινωνιακά το θέμα της Αμφίπολης, ο Αντώνης Σαμαράς ωστόσο έκρινε επαρκή την παρουσία της, και σήμερα κάνει ένα βήμα μπροστά, αναθέτοντάς της ουσιαστικά τον επικοινωνιακό σχεδιασμό της ΝΔ. Η Άννα Παναγιωταρέα είχε το τελευταίο διάστημα εμπλοκή και με τα περιφερειακά ΜΜΕ στη Νέα Δημοκρατία, ο ρόλος της δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά ωστόσο είναι επιτελικός και στρατηγικά κρίσιμος για το επόμενο διάστημα» ανέφεραν σχετικά δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ