Ο Κώστας Ησυχος στο στρατό -Μπήκε στο πουλμανάκι, έφαγε συσσίτιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Κώστας Ησυχος στο στρατό -Μπήκε στο πουλμανάκι, έφαγε συσσίτιο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας «κατατάχθηκε» μαζί με νεοσύλλεκτους στο κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα και τους ακολούθησε σε όλα τα βήματα

Ο Κώστας Ησυχος στο στρατό -Μπήκε στο πουλμανάκι, έφαγε συσσίτιο [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Όπως είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους νεοσύλλεκτους, «έχουμε χρέος ως νέα πολιτική ηγεσία να προχωρήσουμε σε μια βαθιά τομή και ρήξη με αυτή τη λογική. Από την πρώτη μέρα ξηλώσαμε, κυριολεκτικά, 44 υπολογιστές και 16 άτομα που δουλεύανε για αυτό το σκοπό επί δεκαετίες».
Ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα υπάρξουν παρεμβάσεις στο θέμα της ένδυσης των στρατεύσιμων τυις οποίες, όπως είπε, «πρέπει να τις καλύψετε εσείς αγοράζοντας από τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό, πχ περισσότερες κάλτσες και περισσότερα εσώρουχα».

Ο Κώστας Ησυχος στο στρατό -Μπήκε στο πουλμανάκι, έφαγε συσσίτιο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο κ. Ήσυχος παρακολούθησε όλη τη διαδικασία κατάταξης των νεοσύλλεκτων, συνομίλησε μαζί τους και με τους γονείς τους, τους οποίους κάλεσε να «καταταγούν» κι αυτοί, δηλαδή να συστρατευθούν στην εκστρατεία για κατάργηση του ρουσφετιού.
«Σας θέλουμε, τόνισε, αρωγούς σε αυτή την προσπάθεια, να καταταγείτε στον πόλεμο κατά του βύσματος» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κώστας Ησυχος στο στρατό -Μπήκε στο πουλμανάκι, έφαγε συσσίτιο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο Κώστας Ησυχος στο στρατό -Μπήκε στο πουλμανάκι, έφαγε συσσίτιο [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Ησυχος στρατός νεοσύλλεκτοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ