Σμπώκος: Ο Σκαφτούρος μου ζήτησε 10 εκατ., με απείλησε ότι θα μου διαλύσει το σπίτι - iefimerida.gr

Σμπώκος: Ο Σκαφτούρος μου ζήτησε 10 εκατ., με απείλησε ότι θα μου διαλύσει το σπίτι

(EUROKINISSI/ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιβεβαίωσε τα όσα είχε προανακριτικά αναφέρει στην αστυνομία ο Γιάννης Σμπώκος καταθέτοντας αυτή τη φορά ενώπιον των ανακριτών διαφθοράς που ερευνούν το κύκλωμα που δρούσε μέσα από τις φυλακές εκβιάζοντας και βάζοντας βόμβες. Μάλιστα, ο Γιάννης Σμπώκος πρέπει να συνεχίσει την κατάθεσή του τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άλλοτε στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού Τσοχατζόπουλου επιβεβαίωσε πως τον Ιανουάριο του 2013 τον πλησίασε ο Γιάννης Σκαφτούρος και απειλώντας τον του ζήτησε 10 εκ. ευρώ αλλιώς- όπως είπε- θα του διαλύσει το σπίτι.

Στη συνέχεια- σύμφωνα με τον Γιάννη Σμπώκο, το ίδιο έπραξε και ο Παναγιώτης Βλαστός ο οποίος σύμφωνα με τη προανακριτική κατάθεση του είπε «Δεν είναι δική μου υπόθεση, εξυπηρέτηση κάνω, γνώμη μου είναι να δώσεις ένα χαρτζιλίκι στον Σκαφτούρο για να ξεμπερδεύεις, αλλιώς θα γίνει και άλλο ατύχημα».

Αύριο αναμένεται να συνεχίσει την απολογία του στους ανακριτές ο Παναγιώτης Βλαστός ενώ δεν αποκλείεται να απολογηθεί και ο Ακης Τσοχατζόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ