Δασκάλα στην Κοζάνη πέταξε στο πάτωμα το κολατσιό μαθητή - iefimerida.gr

Δασκάλα στην Κοζάνη πέταξε στο πάτωμα το κολατσιό μαθητή

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απίστερυτο περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή, Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Σχολικού Εκφοβισμού σε σχολείο της Κοζάνης.

Μία δασκάλα του δημοτικού σχολείου Γαλατινής φέρεται να πέταξε στο πάτωμα το κολατσιό ενός μαθητή. Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, γονέας μαθητή κατήγγειλε την απαράδεκτη συμπεριφορά της δασκάλας στη διεύθυνση του σχολείου, αλλά και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η δασκάλα πέταξε στο πάτωμα της αίθουσας το κολατσιό ενός «ατίθασου» μαθητή, μπροστά στους συμμαθητές του, προκειμένου να τον παραδειγματίσει, επειδή προηγουμένως έκανε το ίδιο σε συμμαθητή του.

Ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης Γιάννης Γκαμπούρας, επιβεβαίωσε την καταγγελία και έδωσε άμεσα εντολή για διερεύνηση της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοζανη δασκάλα κολατσιό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ