Βίντεο ντοκουμέντο: Ο βομβιστής της Βοστώνης προσπαθεί να ξεφύγει λίγα λεπτά μετά το μακελειό [εικόνες] - iefimerida.gr

Βίντεο ντοκουμέντο: Ο βομβιστής της Βοστώνης προσπαθεί να ξεφύγει λίγα λεπτά μετά το μακελειό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τον αιματηρό μαραθώνιο της Βοστώνης ήρθε στο φως της δημοσιότητας, το οποίο δείχνει τον βομβιστή να προσπαθεί να απομακρυνθεί από το σημείο της επίθεσης.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, ο Τζοχάρ Τσαρνάεφ στέκεται ανάμεσα στο πλήθος, λίγο πριν καλέσει τον αδερφό του, Τάμερλαν. Λίγο μετά το τηλεφώνημα, σκάει η πρώτη βόμβα και βλέπουμε τον δράστη να σπρώχνει το πλήθος για να ξεφύγει.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, εκρήγνυται και η δεύτερη βόμβα. Από τις φωτογραφίες φαίνεται πως έχει αφήσει το σακίδιο που είχε στην πλάτη του.

Τα βίντεο, που δημοσιοποιήθηκαν, συλλέχθηκε από τις κάμερες της πόλης από τους ερευνητές του FBI.

Βίντεο ντοκουμέντο: Ο βομβιστής της Βοστώνης προσπαθεί να ξεφύγει λίγα λεπτά μετά το μακελειό [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Βίντεο ντοκουμέντο: Ο βομβιστής της Βοστώνης προσπαθεί να ξεφύγει λίγα λεπτά μετά το μακελειό [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαραθώνιος Βοστώνης Βίντεο δράστης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ