Στον ανακριτή ο Γιάννης Σμπώκος για την υπόθεση των «νονών» των φυλακών - iefimerida.gr

Στον ανακριτή ο Γιάννης Σμπώκος για την υπόθεση των «νονών» των φυλακών

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί ο πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Εξοπλισμών του ΥΕΘΑ επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Σμπώκος, για να καταθέσει για το κύκλωμα των «νονών» της φυλακής.

Ο κρατούμενος κλήθηκε να δώσει στοιχεία σχετικά με τις βομβιστικές επίθεσεις στο μαγαζί της αδερφής του, οι οποίες φέρονται να σχετίζονται με την σπείρα που υπήρχε στις φυλακές και είχε ως βασικό στέλεχος των Παναγιώτη Βλαστό.

Ακόμα, θα δώσει απαντήσεις σχετικά με την μη ή όχι εμπλοκή του πρώην υπουργού Άκη Τζοχατζόπουλου στις βομβιστικές επιθέσεις που είχαν ως στόχο τις αδερφές του.

Ο Παναγιώτης Βλαστός θα περάσει και πάλι το κατώφλι της πόρτας του ανακριτή αύριο Τετάρτη (11/3), για να συνεχίσει για τέταρτη μέρα την απολογία του. Ο κατηγορούμενος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με το περιστατικό εις βάρος των αδερφών του Γιάννη Σμπώκου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ