Ντάισελμπλουμ: Πρέπει να ξεκινήσουμε να συζητάμε σοβαρά – Εχουμε χάσει πολύ χρόνο - iefimerida.gr

Ντάισελμπλουμ: Πρέπει να ξεκινήσουμε να συζητάμε σοβαρά – Εχουμε χάσει πολύ χρόνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφές μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του Eurogroup προσερχόμενος στη συνεδρίαση, τονίζοντας ότι πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις για τις μεταρρυθμίσεις, καθώς έχουμε χάσει πολύ χρόνο.

Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του ανέφερε αρκετές φορές πως έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος για να υπογραμμίσει «Αυτό είναι το βασικό μου μήνυμα. Πρέπει να ξεκινήσουμε να συζητάμε σοβαρά. Εχουμε χάσει πολύ χρόνο».

«Οι συζητήσεις για το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα. Λίγα έχουν γίνει εδώ και δύο εβδομάδες (από το προηγούμενο Eurogroup)» σημείωσε με νόημα ο Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Αναφορικά με τη λίστα Βαρουφάκη τόνισε ότι «είναι μια καλή συνεισφορά, την έχω ήδη στείλει στους θεσμούς και θα είναι μέρος της διαδικασίας». Πρόσθεσε, πάντως, ότι δεν θα συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση.

Μάλιστα, ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας υποστήριξε ότι «Εμείς θα στηρίξουμε την Ελλάδα εφόσον παραμείνει στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ