Στην παλιά του αγαπημένη γύρισε ο Κούρκουλος - iefimerida.gr

Στην παλιά του αγαπημένη γύρισε ο Κούρκουλος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP PHOTO AGENCY
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο λόγος για τον Άλκι Κούτρκουλο και την Ευγενία Δημητροπούλου οι οποίοι, σύμωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, φαίνεται πως έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα ορισμένων μηνών είναι ξανά ζευγάρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Άλκις Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου ήρθαν πιο κοντά για ακόμα μία φορά την περίοδο των Χριστουγέννων, ενώ πέρασαν μαζί το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, που αποτέλεσε και αφορμή για την επανασύνδεσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άλκις Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου έγινε γνωστό ότι είναι ζευγάρι περίπου πριν ένα χρόνο, τον περασμένο Μάρτιο, όταν οι δυο τους συνεργάστηκαν στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Πρόβα Νυφικού», ενώ ο χωρισμός τους έγινε γνωστός τον περασμένο Νοέμβριο. Στο μεσοδιάστημα, ωστόσο, δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας ήθελε τον Άλκι Κούρκουλο να είναι ερωτευμένος με τη νεαρή πρωταγωνίστρια της σειράς «Ταμάμ», Λίλα Μπακλέση. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Μυστικοί Αρραβώνες».

Στην παλιά του αγαπημένη γύρισε ο Κούρκουλος | iefimerida.gr 0

Με την Ευγενία Δημητροπούλου στην παράσταση «Πρόβα Νυφικού»

Στην παλιά του αγαπημένη γύρισε ο Κούρκουλος | iefimerida.gr 1

Με τη Λίλα Μπακλέση στην παράσταση «Μυστικοί Αρραβώνες»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ