Νέα καταγγελία για τα καψόνια που έκαναν στον 20χρονο Βαγγέλη οι συμφοιτητές του - iefimerida.gr

Νέα καταγγελία για τα καψόνια που έκαναν στον 20χρονο Βαγγέλη οι συμφοιτητές του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για σκληρά καψόνια σε βάρος του 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο, Βαγγέλη Γιακουμάκη από συμφοιτητές του.

Τις τελευταίες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας ένα ακόμη πρωτοφανούς αγριότητας περιστατικό με θύμα τον 20χρονο, όπως αναφέρει Το Έθνος. Σύμφωνα με ανώνυμη μαρτυρία ενός σπουδαστή, την εβδομάδα μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου η παρέα των Κρητικών έδεσε τον 20χρονο σε μία καρέκλα και τον απείλησε με έναν ιμάντα. Ο Βαγγέλης έτρεξε και ένας από τους δράστες τον πρόλαβε και του πέρασε τον ιμάντα στο λαιμό με πρόθεση να τον πνίξει, αλλά ο 20χρονος ξέφυγε και κλειδώθηκε στο δωμάτιό του.

Σύμφωνα με καταγγελίες, του έκλειναν το ζεστό νερό όταν έκανε μπάνιο, μία φορά τον ξύρισαν παρά τη θέλησή του και τον κλείδωναν στη ντουλάπα, εξαναγκάζοντάς τον να τραγουδήσει.

Υπενθυμίζεται πως τα ίχνη του έχουν χαθεί από τις 6 Φεβρουαρίου, καταγράφει το εξασέλιδο πόρισμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ