Εγγραφο Νικολούδη: Ο Χαρδούβελης έβγαζε λίγα-λίγα τα λεφτά έξω για να μην τον... τσιμπήσει η Τράπεζα της Ελλάδος - iefimerida.gr

Εγγραφο Νικολούδη: Ο Χαρδούβελης έβγαζε λίγα-λίγα τα λεφτά έξω για να μην τον... τσιμπήσει η Τράπεζα της Ελλάδος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το εμπιστευτικό έγγραφο που απέστειλε ο Π. Νικολούδης στη Βουλή περιέχει λεπτομέρειες για το πώς γινόταν από τον Γκίκα Χαρδούβελη η «αποστολή» των χρημάτων στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από το έγγραφο που αποκαλύπτει η εφημερίδα Real News, τα χρήματα τα έβγαλε στο εξωτερικό σε ποσά από 7.700 έως 9.800 δολάρια, καθώς σε ποσά άνω των 10.000 ενεργοποιείται ο έλεγχος της Τράπεζας της Ελλάδος. Γι’ αυτό και το χρονικό διάστημα μεταξύ 5 Μαΐου και 14 Ιουνίου του 2012 πραγματοποιήθηκαν προς το εξωτερικό 56 μεταφορές κεφαλαίων!

Επίσης, αναφέρεται ότι ο κ. Χαρδούβελης έβγαλε ένα μεγάλο ποσό χρημάτων στο εξωτερικό όταν αποχωρούσε από τη θέση του επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του τότε πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου, μεταξύ της εκλογικής αναμέτρησης της 5-5-2012 και των επαναληπτικών εκλογών στις 17-6-2012.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ