Παπουτσής: Μήνυση εναντίον όσων τον ενέπλεξαν στα «στημένα» - iefimerida.gr

Παπουτσής: Μήνυση εναντίον όσων τον ενέπλεξαν στα «στημένα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση πρόκειται να καταθέσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής για όσα ειπώθηκαν σε βάρος του, όπως λέει, κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στον ΣΚΑΙ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εστάλη σήμερα από το γραφείο τύπου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ο κ. Παπουτσής ανέθεσε σήμερα σε πληρεξούσιο δικηγόρο να συντάξει και να καταθέσει σχετική μήνυση και αγωγή.
Η μήνυσή αφορά τα όσα ειπώθηκαν κατά την διάρκεια της εκπομπής «ΔΙΚΗ» που μεταδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας, όπου και διαβάστηκε απόσπασμα από τα πρακτικά συνεδρίασης της ΕΠΟ, που είχε γίνει μια ημέρα μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης με τους «στημένους» ποδοσφαιρικούς αγώνες, σύμφωνα με το οποίο άτομο που συμμετείχε σε αυτήν είπε πως ο υπουργός «είχε ανεξόφλητους και ανοικτούς λογαριασμούς με διαιτητές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ