ΝΔ για το σχέδιο Βαρουφάκη κατά της φοροδιαφυγής: Είναι αστείοι, γελοιοποιούν τη χώρα - iefimerida.gr

ΝΔ για το σχέδιο Βαρουφάκη κατά της φοροδιαφυγής: Είναι αστείοι, γελοιοποιούν τη χώρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για αστειότητες και γελοιότητες που δημιουργούν πρόβλημα στην εικόνα της χώρας στο εξωτερικό κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ σχολιάζοντας τα μέτρα του υπουργείου Οικονομικών για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

Σε δήλωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης σχολιάζει χαρακτηριστικά πως «αν περιμένουν να πιάσουν έτσι τη φοροδιαφυγή, εκτός από επικίνδυνοι, αφού δεν αντιλαμβάνονται ούτε τη νομική διάσταση του μέτρου, ούτε την αποτελεσματικότητά του, είναι και αστείοι και γελοιοποιούν τη χώρα».

Σακελλαρίδης: «Αστείο να μιλάει η ΝΔ για την φοροδιαφυγή, καθώς αυτοί γελοιοποίησαν την χώρα διεθνώς»

Άμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην επίθεση που εξαπέλυσε η Συγγρού για την επιστολή Βαρουφάκη.

«Αστείο από μόνο του να μιλάει η αξιωματική αντιπολίτευση για την φοροδιαφυγή» και προσθέτει ότι «αυτοί που έχουν γελοιοποιήσει την χώρα διεθνώς, εξυπηρετώντας κάθε λογής συμφέροντα και μεταφέροντας το φορολογικό βάρος στα συνήθη υποζύγια, μερικές φορές είναι καλύτερα να σιωπούν. Αρκετή αποδοκιμασία έχουν εισπράξει ήδη από την κοινωνία».

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης τονίζει πως η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να κλείσει τα περιθώρια φοροδιαφυγής που έχουν ανοίξει οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Και η γελοιότητα του καθενός θα κριθεί εκ του αποτελέσματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Nέα Δημοκρατία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ