Οταν ο Βαρουφάκης μιλούσε για τους πολίτες σε ρόλο... ράμπο κατά της φοροδιαφυγής πολύ πριν στείλει την επιστολή στο Eurogroup - iefimerida.gr

Οταν ο Βαρουφάκης μιλούσε για τους πολίτες σε ρόλο... ράμπο κατά της φοροδιαφυγής πολύ πριν στείλει την επιστολή στο Eurogroup

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεράστια συζήτηση, αλλά και πολλά σχόλια έχει προκαλέσει η πρόταση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, που διέρρευσε χθες, για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

Φυσικά, πρόκειται για το μέτρο αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής με την... επιστράτευση πολιτών οι οποίοι θα καλωδιώνονται και θα μετατρέπονται σε ράμπο της Εφορίας, όπως στην αμερικανική φορολογική υπηρεσία IRS. Ωστόσο, όπως φαίνεται, η ανάλυση αυτής της πρότασης δεν αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον κ. Βαρουφάκη στην επιστολή που έστειλε χθες με τα 6 συν 1 μέτρα-μεταρρυθμίσεις στο Eurogroup.

Ο κ. Βαρουφάκης είχε μιλήσει στα τέλη Φλεβάρη για το θέμα αυτό στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98.9, λέγοντας πως θα χρησιμοποιήσουν έξυπνες μεθόδους ελέγχου στα πρότυπα των ΗΠΑ προαναγγέλοντας ουσιαστικά όσα πρότεινε ανάμεσα στις επτά μεταρρυθμίσεις που απέστειλε την Παρασκευή στον πρόεδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάνης Βαρουφάκης Ράμπο Eurogroup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ