Aναστασιάδης: Εγώ αποφασίζω, εγώ έχω και την ευθύνη - iefimerida.gr

Aναστασιάδης: Εγώ αποφασίζω, εγώ έχω και την ευθύνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι, ο Αγγελος Αναστασιάδης, υπεραμύνθηκε των επιλογών του, λέγοντας πως οι ευθύνες για τις επιλογές του βαραίνουν τον ίδιο.

Επίσης, υποστήριξε πως από το καλοκαίρι είχε πάρει την απόφαση, οι τιμωρημένοι παίκτες της ομάδας του, να εκτίουν τις ποινές τους στα αμέσως επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν, ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Αναλυτικά:

Για τις νέες αποφάσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο και την λίγκα: «Κάθε φορά μένουμε στα ευχολόγια και κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν όλα αυτά. Πρέπει να μπορέσει και ο κόσμος και εμείς να λειτουργήσουμε στο ποδόσφαιρο όπως όλη η Ευρώπη. Είναι ένα άθλημα που πρέπει να το χαίρεσαι, αλλά εμείς στην Ελλάδα τα κάνουμε όλα λάθος. Μακάρι να παρθούν μέτρα για να γίνει το ποδόσφαιρο όπως σε όλο κόσμο».

Για το πώς είναι ο ΠΑΟΚ μετά την διακοπή και ενόψει Παναθηναϊκού, ο Αναστασιάδης τόνισε: «Όταν προετοιμάζεσαι και δεν παίζεις έχεις θέματα. Είμαστε υποχρεωμένοι και προετοιμασμένοι να παίξουμε καλά. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε από διακοπή. Είναι σημαντικό για εμάς το παιχνίδι και παίζουμε με έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και γενικά είναι στην καλύτερη τους κατάσταση».

Για την απόφασή του για τον Κάτσε, είπε: «Τις αποφάσεις στην ομάδα τις παίρνω εγώ και αυτή την απόφαση την έχω πάρει από το καλοκαίρι και έτσι λειτουργούμε και δεν αλλάζει.

Κανείς δεν γνωρίζει αν θα είναι θετικό ή αρνητικό. Αλλά εμείς είπαμε αυτό θα κάνουμε και αυτό κάνουμε. Είναι πολύ απλά τα πράγματα για εμένα, με όποιον αντίπαλο και να παίζαμε. Αυτή είναι η λειτουργία της ομάδας με εμένα προπονητή. Αυτή είναι η δική μου απόφαση και όλη την ευθύνη την φέρνω εγώ,. Δεν υπάρχει κανένας άλλος. Απορώ όμως γιατί μου κάνετε αυτές τις ερωτήσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δημιουργείται τόσο μεγάλο θέμα. Ο ΠΑΟΚ έχει παίξει χωρίς τον Κάτσε εφτά αγωνιστικές. Με τον Τζιόλη τέσσερις μήνες. Και με όλους τους άλλους. Να μην σταθούμε σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σημασία έχει ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από εμάς και πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Αγγελος Αναστασιάδης Κάτσε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ