«Η Κασσάνδρα και ο λύκος» στον Φούρνο - iefimerida.gr

«Η Κασσάνδρα και ο λύκος» στον Φούρνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 13 Οκτωβρίου θα κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Φούρνος η παράσταση «Η Κασσάνδρα και ο λύκος» που αποτελεί θεατρική μεταφορά σε μορφή μονολόγου του ομώνυμου βιβλίου της Μαργαρίτας Καραπάνου.
«Το λύκο λυπόμουνα συνήθως. Πώς θα καταπιεί τόσα γουρουνάκια μονομιάς;»
Γραμμένο σαν από παιδί, επεξεργασμένο όμως από μια από τις καλύτερες γυναίκες συγγραφείς της μεταπολεμικής Ελλάδας, το πρώτο μυθιστόρημα της Μαργαρίτας Καραπάνου που κυκλοφόρησε το 1978, μετουσιώνεται σε έναν θεατρικό μονόλογο από την ηθοποιό Σεραφίτα Γρηγοριάδου, την οποία θα πλαισιώνουν με ζωντανούς μουσικούς αυτοσχεδιασμούς η Εύη Κουρτίδου και η Νατάσα Γιανναράκη, σε σκηνοθεσία της Γεωργίας Ανδρέου.
Το έργο παρακολουθεί την περιπέτεια της ενηλικίωσης μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιού. Ενός όμως μικρού παιδιού όχι και τόσο αθώου... Μητέρα και κόρη, φαντασία και πραγματικότητα, βία και τρυφερότητα, αγάπη και τρόμος γίνονται ένα μέσα στο μυαλό της μικρής Κασσάνδρας.
Ένα ταξίδι στον εσωτερικό κόσμο ενός παιδιού, όπου οι απόηχοι της πραγματικότητας μας πληροφορούν για ένα περιβάλλον σκληρό, συγχητικό, γεμάτο απουσίες, με ελάχιστες χαραμάδες φωτός. Η Κασσάνδρα δεν θα παραιτηθεί - παλεύει απεγνωσμένα για να μπορέσει να βάλει μια στοιχειώδη τάξη και να συνδεθεί με τον κόσμο γύρω της.

INFO: Πρεμιέρα: 13 Οκτωβρίου/ Θέατρο Φούρνος, Μαυρομιχάλη 168/ Τηλ.: 210 6460748
Μέρες παραστάσεων: Πέμπτη – Παρασκευή/ Ώρα έναρξης: 9.15μ.μ./ Διάρκεια παράστασης: 1.10'/
Τιμές εισιτηρίων: 15 & 12 (φοιτητικό)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ