H κόντρα κορυφής συνεχίζεται -Αννα Βίσση: Γελάω με όσα λέει η οικογένεια Νταλάρα - iefimerida.gr

H κόντρα κορυφής συνεχίζεται -Αννα Βίσση: Γελάω με όσα λέει η οικογένεια Νταλάρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το άρθρο της Πέπης Ραγκούση, αδελφής της Αννας Νταλάρα (συζύγου του Γιώργου) κλήθηκε να σχολιάσει η Αννα Βίσση.

Μιλώντας στο περιοδικό «Εγώ» έδωσε τη δική της απάντηση στο αιχμηρό κείμενο της κυρίας Ραγκούση, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Τώρα την ενοχλούν (σ.σ. την Αννα Βίσση) τα λουλούδια, την κάνουν, λέει, να αισθάνεται στριπτιζέζ. Όταν τραγουδούσε ημίγυμνη, τα λουλούδια ήταν ωραία;». Η Αννα Βίσση μέσω του «Εγώ» απαντά στην αδελφή της Αννας Νταλάρα: «Γελάω πάρα πολύ. Ειδικά όταν όσοι τα γράφουν δεν θα μπορούσαν ποτέ να ντυθούν έτσι». . Σημειώνεται, πάντως, ότι η «κόντρα κορυφής» ξέσπασε με αφορμή προηγούμενη συνέντευξη της τραγουδίστριας στην Εφημερίδα των Συντακτών στην οποία απάντησε η κυρία Ραγκούση (η Αννα Βίσση τώρα ανταπαντά).

Βίσση-Νταλάρα δεν μιλιούνται

Οπως είχαμε ξαναγράψει, δεν είναι μόνο ότι η Αννα Βίσση υπήρξε στο μακρινό παρελθόν σύντροφος του Γιώργου Νταλάρα, είναι και οι πρόσφατες δηλώσεις της τραγουδίστριας που πυροδότησαν την κόντρα με την Αννα Νταλάρα.
Μέσα στην εβδομάδα βρέθηκαν και οι δυο τους στο θέατρο Αποθήκη, όπου παίζεται η παράσταση «Βουρκόλακας». Ποια ήταν η αντίδρασή τους; Κατ' αρχάς, να μην «πέσει» η μία πάνω στην άλλη και, κυρίως, να μην καθίσει η μία κοντά στην άλλη. Μάλιστα, ο Αρης Καβατζίκης αποκάλυψε στο «Πρωινό» ότι όταν η μία από τις δύο γυναίκες αντιλήφθηκε την παρουσία της άλλης στον χώρο του θεάτρου σχολίασε στην παρέα της: «Δεν πιστεύω να κάθομαι δίπλα της;».

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη της Αννας Βίσση που πυροδότηση την κόντρα και το αιχμηρό άρθρο της Πέπης Ραγκούση πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ