Η φόρμουλα ώστε κάθε 20χρονος να γίνει εκατομμυριούχος – Μια συμβουλή από το CNN - iefimerida.gr

Η φόρμουλα ώστε κάθε 20χρονος να γίνει εκατομμυριούχος – Μια συμβουλή από το CNN

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχει άραγε κάποια μέθοδος ώστε κάθε νέος να γίνει εκατομμυριούχος; Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια και δημοσιογράφο του CNN, Christine Romans, η μαγική φόρμουλα υπάρχει, αρκεί κάθε 20χρονος να εκμεταλλευτεί τον βασικότερο του σύμμαχο, τον χρόνο.

«Ενας άνθρωπος απολαμβάνει την σκιά της πυκνής φυλλωσιάς ενός δέντρου, επειδή κάποιος είχε αποφασίσει να φυτέψει ένα σπόρο, πολύ καιρό πριν» ήταν τα λόγια του Warren Buffett που ενστερνίστηκε η δημοσιογράφος του CNN, πριν αποκαλύψει την... φόρμουλα για να γίνει κάθε 20χρονος εκατομμυριούχος.

«Σκεφτείτε ότι φυτεύετε ένα σπόρο, όταν κάνετε οικονομίες. Η σκιά που θα απολαύσετε αργότερα θα είναι ο πλούτος σας» τονίζει η Βρετανίδα αρθρογράφος. Ο χρόνος είναι το σημείο «κλειδί» που χαρίζει σε κάθε νέο την ευκαιρία να πλουτίσει. Ενα δέντρο κάνει καιρό για να μεγαλώσει, ενώ ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τον πλούτο.

«Αποταμιεύοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα φτάσετε στο σημείο να αποκτήσετε πολλά χρήματα» τονίζει η Christine Romans. Μάλιστα η δημοσιογράφος έδωσε και μια απλή μαθηματική εξήγηση για να περιγράψει το σκεπτικό της.

Κέρδη – Σπατάλες = Οικονομίες

Οικονομίες x Χρόνος = Πλούτος

Αυτές είναι οι δύο εξισώσεις που αποτελούν την «μαγική» φόρμουλα της Βρετανίδας δημοσιογράφου, η οποία αναφέρει πως αν ένας 20αρης εφαρμόσει αυτήν την τακτική δεν υπάρχει περιθώριο αποτυχίας.

Ωστόσο, όπως λέει, οι νέοι δεν είναι όσο... προσεκτικοί πρέπει με τα πορτοφόλια τους. Οι απερίσκεπτες σπατάλες που συνηθίζουν να έχουν δεν βοηθούν στον μελλοντικό τους πλούτο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 20χρονοι εκατομμυριούχοι CNN Christine Romans
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ