Λύγισε η Θωμαή Απέργη κι έκλαψε όταν έχασε στη Γιουροβίζιον [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Λύγισε η Θωμαή Απέργη κι έκλαψε όταν έχασε στη Γιουροβίζιον [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα το πρωί, μέσα από την εκπομπή «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως η Θωμαή Απέργη λυπήθηκε πολύ για την ήττα της χθες και πως λύγισε στα backstage βάζοντας τα κλάματα, επειδή δεν ήταν εκείνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision.


«Θέλω να πω κάτι στον κόσμο. Αυτή που στεναχωρήθηκε πάρα πολύ, γιατί είναι κρίμα κιόλας, είναι η Θωμαή Απέργη. Είναι νέο κορίτσι, ταλαντούχο, ίσως επειδή πήγαινε δεύτερη φορά, αλλά επειδή κάποιοι είχαν πει ότι το κομμάτι της ήταν φαβορί, δεν βγήκε να κάνει καν δηλώσεις… Στην αρχή ήταν χαρούμενη, κεφάτη, αισιόδοξη… μετά απέφυγε τις δηλώσεις. Προφανώς στεναχωρήθηκε!», ανέφερε η παρουσιάστρια.
Σε εκείνο το σημείο επενέβη ο Θέμης Γεωργαντάς ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, λέγοντας: «μπορεί να πάει του χρόνου ή σε δύο χρόνια». «Ε, αυτή τη δουλειά θα κάνει;» του απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με μία δόση χιούμορ.

Λύγισε η Θωμαή Απέργη κι έκλαψε όταν έχασε στη Γιουροβίζιον [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 0
Λύγισε η Θωμαή Απέργη κι έκλαψε όταν έχασε στη Γιουροβίζιον [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 1
Λύγισε η Θωμαή Απέργη κι έκλαψε όταν έχασε στη Γιουροβίζιον [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θωμαή Απέργη έκλαψε γιουροβίζιον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ