Μαρξ και Σωκράτης ξεπουλάνε στο Λονδίνο - iefimerida.gr

Μαρξ και Σωκράτης ξεπουλάνε στο Λονδίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότερα από 1.000 αντίτυπα του Κομμουνιστικού Μανιφέστου πουλήθηκαν από τις περίφημες εκδόσεις Penguin την περασμένη εβδομάδα προκαλώντας μεγάλη εντύπωση στους βρετανικούς εκδοτικούς κύκλους.

Το βιβλίο συμπεριλαμβάνεται στην ειδική επετειακή επανέκδοση εμβληματικών βιβλίων από τον εκδοτικό οίκο σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Το βιβλίο είναι μέρος μιας συλλογής 80 βιβλίων που επανεκδόθηκαν με αφορμή τη συμπλήρωση 80 ετών από τότε που ο Αllen Lane παρουσίασε την πρώτην σειρά paparbacks Penguin με έξι πένες το καθένα – στην τιμή δηλαδή ενός πακέτο τσιγάρων!

Μαρξ και Σωκράτης ξεπουλάνε στο Λονδίνο | iefimerida.gr 0


Κάθε ένα από τα βιβλία της επανέκδοσης έχει 64 σελίδες και κοστίζει μόλις 80 πένες! Την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας, η νέα σειρά πούλησε 70.545 αντίτυπα σύμφωνα με το Nielsen BookScan. Ο εκδοτικός οίκος Penguin τυπώνει ήδη 100.000 νέα αντίτυπα, ενώ ήδη η αρχική έκδοση αποτελείτο από ένα εκατομμύρια αντίτυπα.

Ο τίτλος με τις περισσότερος πωλήσεις είναι το Κομμουνιστικό Μανιφέστο και ακολουθεί η Ομορφη Κασσάνδρα της Τζέιν Οστιν (μια συλλογή πρώιμων γραπτών της συγγραφέως) το The Tell-Tale Heart του Εντγκαρ Αλλαν Πόε και οι Αφορισμοί για την Αγάπη και το Μίσος του Νίτσε. Στην έβδομη θέση βρίσκεται όμως η Απολογία του Σωκράτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Penguin Μαρξ Σωκράτης πωλήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ