Η Τσιτσιολίνα βγαίνει στη σύνταξη - iefimerida.gr

Η Τσιτσιολίνα βγαίνει στη σύνταξη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα 60 πλησιάζει η Ιλόνα Στάλερ, κατά κόσμον Τσιτσιολίνα, και σε ένα μήνα θα βγει στη σύνταξη, μόνο όμως όσον αφορά στην πολιτική της καριέρα στην ιταλική Βουλή και όχι την καριέρα της στην ερωτική βιομηχανία, η οποία και την έκανε διάσημη.

Η αγαπημένη πορνοστάρ των 80's δικαιούται βουλευτική σύνταξη ύψους 3.000 ευρώ, καθώς έχει μακρά θητεία στην ιταλική πολιτική σκηνή. Το 1979 έγινε μέλος του κόμματος «Λίστα του Ηλιου» και το 1985 μεταπήδησε στο «Κόμμα Ραντικάλε» με σκοπό να αγωνιστεί κατά της πυρηνικής ενέργειας, με το οποίο εξελέγη δύο χρόνια αργότερα με 20.000 ψήφους, για να συνεχίσει την αμφιλεγόμενη πολιτική της πορεία μέχρι το 1992.

Μιλώντας στην εφημερίδα Corriere della Sera, η Τσιτσιολίνα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δούλεψα σκληρά. Εγώ δεν συμμετείχα σε μπούνγκα μπούνγκα πάρτι αλλά έκανα κουραστική δουλειά. Οι Ιταλοί με ήθελαν κι εγώ έφευγα κάθε πρωί μόνη μου χωρίς οδηγό, με ένα Peugeot 205 και έκανα προεκλογική εκστρατεία. Πολλές φορές μάλιστα επέστρεφα σπίτι μου μετά τα μεσάνυχτα. Όσο για τον μισθό μου, το 60% το έδινα στο κόμμα».

Βέβαια, επειδή το ένδοξο παρελθόν δεν ξεχνιέται εύκολα, την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να εμφανιστεί σε σεξ μπαρ στο Κιέτι της Ιταλίας, όπου θα τραγουδήσει γυμνόστηθη, αφού όπως υποστηρίζει «μπορώ ακόμα να το κάνω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ