Η Μέρκελ μίλησε ξανά για Τρόικα – Τι απάντησε για τρίτο πακέτο προς την Ελλάδα - iefimerida.gr

Η Μέρκελ μίλησε ξανά για Τρόικα – Τι απάντησε για τρίτο πακέτο προς την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κοινή συνέντευξη Τύπου παρέθεσαν μετά τη συνάντησή τους στις Βρυξέλλες και τοποθετήθηκαν αμφότεροι για το ζήτημα της Ελλάδας ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και η Ανγκελα Μέρκελ.

Εκείνο που έκανε, πάντως, τη μεγαλύτερη αίσθηση είναι το γεγονός πως η Γερμανίδα καγκελάριος χρησιμοποίησε ξανά την... απαγορευμένη λέξη.

«Εχουμε κάνει μέχρι τώρα ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμα για την Ελλάδα θα είναι επιτυχημένο. Το γερμανικό κοινοβούλιο το ψήφισε και η Τρόικα θα συνεχίσει την αξιολόγηση» τόνισε η Ανγκελα Μέρκελ δημιουργώντας προβληματισμό στην Αθήνα η οποία έχει προσπαθήσει να βγάλει αυτή τη λέξη από την συζήτηση.

Αναφορικά με το τρίτο πακέτο στήριξης η Γερμανίδα καγκελάριος υποστήριξε ότι «κάνουμε ότι μπορούμε για να ολοκληρώσουμε το δεύτερο πρόγραμμα για την Ελλάδα. Δεν υπάρχει χρόνος να μιλήσουμε για τρίτο πρόγραμμα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κομισιόν ανέφερε «Για την Ελλάδα θα επικεντρωθούμε στο να ολοκληρωθούν τα συμφωνηθέντα του Eurogroup. Το τρίτο πρόγραμμα είναι απλά φημολογία, καλύτερα να αποφευχθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ