Νέο καθεστώς -Ο Βαρουφάκης έκοψε τις ερωτήσεις στους δημοσιογράφους

Αν και το δελτίο που απέστειλε χθες το γραφείο του Γιάνη Βαρουφάκη καλούσε τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των νέων γενικών γραμματέων, ο υπουργός Οικονομικών άφησε άπαντες εμβρόντητους, δηλώνοντας σήμερα ότι δεν πρόκειται να δεχθεί ερωτήσεις!

Αφού παρουσίασε τους νέους γενικούς, ο υπουργός Οικονομικών αρνήθηκε να δεχθεί ερωτήσεις, εμφανίζοντας ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό των τελευταίων ημερών. Αν και... χαμογελαστός, χαρακτήρισε αγένεια την πρόθεση των δημοσιογράφων να θέσουν ερωτήματα, κόβοντας τη συζήτηση με το... μαχαίρι.

Κάποιοι από τους παριστάμενους έκαναν λόγο για αλαζονική συμπεριφορά, κάποιοι άλλοι συνέδεσαν το περιστατικό με τη μουρμούρα που υπάρχει για τις συνεχείς παρουσίες του Γ. Βαρουφάκη σε τηλεοράσεις, εφημερίδες, πρακτορεία, ραδιόφωνα. Είχε προηγηθεί νωρίς το πρωί η ακύρωση της συνέντευξής του στον Βήμα FM, με φόντο την γκρίνια που παίρνει διαστάσεις θορύβου για τις πληθωρικές του εμφανίσεις, οι οποίες, σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, ξεφεύγουν πολλές φορές από την κυβερνητική γραμμή, κυρίως στο πεδίο της φορολογίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ