Αμεση καταβολή των δεδουλευμένων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών ζητούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Αμεση καταβολή των δεδουλευμένων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών ζητούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

( ICONPRESS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ )
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών ζητούν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Ανδρέας Λοβέρδος και Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Με ανακοίνωσή τους οι τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καλούν την κυβέρνηση να διευθετήσει χωρίς χρονοτριβές το θέμα των εκπαιδευτικών, οι οποίοι είναι απλήρωτοι για τον Φεβρουάριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας &Θρησκευμάτων αναλώνει το χρόνο της κάνοντας δηλώσεις και εξαγγελίες, αντί να ασχολείται με τα πραγματικά ζητήματα της εκπαίδευσης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αδυνατεί να διεκπεραιώσει ένα απλούστατο ζήτημα, όπως αυτό της πληρωμής των δεδουλευμένων του μηνός Φεβρουαρίου, χιλιάδων αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΣΠΑ και ΠΔΕ.

Πρέπει, επιτέλους, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να συνειδητοποιήσει ότι οι εκπαιδευτικοί δε μπορεί να είναι όμηροι των καθυστερήσεων και της ασυνεννοησίας μεταξύ Υπουργών, την ώρα που ασκούν το λειτούργημά τους καλύπτοντας εκπαιδευτικές ανάγκες σε όλη τη χώρα.

Η περίοδος των επικοινωνιακών τεχνασμάτων πρέπει να τελειώσει. Καλούμε το Υπουργείο να δώσει προτεραιότητα στην αντιμετώπιση των πραγματικών ζητημάτων της εκπαίδευσης και να σταματήσει τις σπασμωδικές ενέργειες που οδηγούν στην αποδόμησή της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ