Ξανά στον ανακριτή ο Βλαστός για τους νονούς με στρατηγείο τις φυλακές - iefimerida.gr

Ξανά στον ανακριτή ο Βλαστός για τους νονούς με στρατηγείο τις φυλακές

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον των ανακριτών Διαφθοράς που χειρίζονται την υπόθεση των «νονών» που είχαν στρατηγείο τις φυλακές μετήχθη για να απολογηθεί ο βαρυποινίτης, Παναγιώτης Βλαστός.

Η απολογία του διεκόπη την Τρίτη το μεσημέρι και θα συνεχιστεί το μεσημέρι της Τετάρτης

Ο Βλαστός είναι αντιμέτωπος με βαρύ κατηγορητήριο, για σειρά κακουργηματικών πράξεων, καθώς του αποδίδεται ρόλος αρχηγού, μαζί με τους Γιάννη Σκαφτούρο και Βασίλη Στεφανάκο, στο κύκλωμα «νονών».

Η εξέταση του από τους ανακριτές Κατσιβέλη-Φούκα για το κύκλωμα που δρούσε μέσα από τις φυλακές και στο οποίο φέρεται να είχε αρχηγικό ρόλο, διήρκεσε πάνω από 5 ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης Βλαστός παραδέχτηκε την βομβιστική επίθεση σε βάρος της εισαγγελέως Τρικάλων Σοφίας Πετράκη.

Υπενθυμίζεται πως η εισαγγελέας είχε διερευνήσει την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού με την συνεργασία άλλων ποινικών, με ελικόπτερο από τις φυλακές Τρικάλων, τον Φεβρουάριο του 2013. Μάλιστα, ο Βλαστος φαίνεται να είπε στον ανακριτή πως η επίθεση έγινε «απλώς για εκφοβισμό».

Αντιθέτως, κατά πληροφορίες, αρνήθηκε την επίθεση σε βάρος της προέδρου Εφετών Παρασκευής Καλαϊτζή, που δίκασε την υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου, ενώ χαρακτήρισε «κατασκευασμένη» την κατάθεση της εξαδέλφης του «Λίτσας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ