Προφυλακιστέες η μητέρα και η σύντροφος του Γεράσιμου Τσάκαλου - iefimerida.gr

Προφυλακιστέες η μητέρα και η σύντροφος του Γεράσιμου Τσάκαλου

(EUROKINISSI/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακιστές κρίθηκαν η μητέρα και η σύντροφος του Γεράσιμου Τσάκαλου, που κατηγορούνται για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση.

Οι δύο γυναίκες, απολογήθηκαν την Τρίτη αρνούνται την κατηγορία. Η μητέρα του καταδικασμένου για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», παραδέχεται μόνο την υπόθαλψη εγκληματία, καθώς δέχθηκε να κρύψει στο σπίτι της την Αγγελική Σπυροπούλου. Αντίθετα, η 26χρονη σύντροφος του Τσάκαλου υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε πως βρισκόταν στη Σαλαμίνα η συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού.

Νωρίτερα την Τρίτη, ο Χρήστος Τσάκαλος, επίσης καταδικασμένος για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, στην απολογία του υποστήριξε ότι η σύντροφος του αδερφού του και η μητέρα του δεν έχουν καμία σχέση με τρομοκρατία. Επιπλέον, πήρε πάνω του το σχέδιο «Γοργοπόταμος», για την ανατίναξη των φυλακών Κορυδαλλού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ