Κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ από τους οπαδούς του Ηρακλή - iefimerida.gr

Κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ από τους οπαδούς του Ηρακλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόφαση της αστυνομίας να απαγορεύσει την μετακίνηση των οπαδών του Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των φιλάθλων των «κυανόλευκων».

Περίπου 100 οπαδοί του Ηρακλή πήγαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη και έκανα κατάληψη με ειρηνικές πάντως διαθέσεις όπως ξεκαθάρισαν και στους ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα εκείνη την ώρα. Το αίτημά τους, είναι η να υπάρξει παρέμβαση της Κυβέρνησης ώστε να αρθεί η απογόρευση της μετακίνησης και να μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα τους στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10: «Κατάληψη αυτή τη στιγμή στα γραφεία του σύριζα στην Αριστοτέλους μέχρι να ανακληθεί η απαγόρευση μετακίνησης. Όλοι εκεί..»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηρακλής Ποδόσφαιρο ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ