Παρελθόν ο Νικοπολίδης από τον Ολυμπιακό - «Τελείωσε» με εισήγηση του Βίτορ Περέιρα - iefimerida.gr

Παρελθόν ο Νικοπολίδης από τον Ολυμπιακό - «Τελείωσε» με εισήγηση του Βίτορ Περέιρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρελθόν από μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού αποτελεί ο Αντώνης Νικοπολίδης, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Νικοπολίδη. Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι πάντα ένα επίλεκτο μέλος της Ερυθρόλευκης Οικογένειας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων.

Οι σχέσεις του Βίτορ Περέιρα και του Αντώνη Νικοπολίδη δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές και ο Πορτογάλος φέρεται να εισηγήθηκε -σύμφωνα με το ρεπορτάζ - την απομάκρυνση του Έλληνα παλαίμαχου άσου της ομάδας. Η διοίκηση, λειτουργώντας πάντα υποστηρικτικά προς τον προπονητή, έκανε δεκτή την επιθυμία του Περέιρα και έτσι από σήμερα ο Νικοπολίδης δεν ανήκει πλέον στο τεχνικό τιμ του συλλόγου.

«Στρατιώτης του συλλόγου»

Όπως διαρρέει πάντως από το περιβάλλον του Ολυμπιακού, ο Αντώνης Νικοπολίδης είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία, όταν απομακρύνθηκε ο Μίτσελ όμως είχε πειστεί από τη διοίκηση να παραμείνει στη μεταβατική περίοδο και να βοηθήσει τον Περέιρα μέχρι να προσαρμοστεί. Στον Ολυμπιακό αναφέρουν μάλιστα ότι και τις δύο φορές που έφυγε, ήταν κατόπιν δικής του θέλησης και πως παραμένει «στρατιώτης» της ομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ