Επίθεση Βαρουφάκη σε Λαπαβίτσα: Εχτισε καριέρα πάνω στην επιστροφή στη δραχμή - iefimerida.gr

Επίθεση Βαρουφάκη σε Λαπαβίτσα: Εχτισε καριέρα πάνω στην επιστροφή στη δραχμή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμές κατά του συναδέλφου του, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Λαπαβίτσα, εξαπέλυσε ευθέως χθες το βράδυ ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Κληθείς να σχολιάσει το νέο άρθρο που έγραψε στην βρετανική Guardian, o κ.Λαπαβίτσας στο οποίο αναφέρει πως «το τέλος της λιτότητας δεν μπορεί να υπάρξει μέσα στην ευρωζώνη», ο υπουργός Οικονομικών είπε με νόημα: «Ο Λαπαβίτσας έχει χτίσει ολόκληρη καριέρα πάνω στην επιστροφή στη δραχμή», ενώ επέμεινε πως μοναδική λύση είναι η αναδιάρθρωση του χρέους εντός της Ευρωζώνης και «σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι λύση η επιστροφή στη δραχμή»

Παράλληλα, ο κ. Βαρουφάκης, αναφερόμενος στους οικονομολόγους που τάσσονται υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, πρόσθεσε ότι «η μόνη διαφωνία μου με αυτούς του εξαιρετικούς συναδέλφους μου, είναι ότι εγώ θεωρούσα την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, όσο κι αν ασκώ κριτική στην αρχιτεκτονική δόμηση της Ευρωζώνης, καταστροφική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ