Σήμερα η κατάθεση Καπελέρη και Πλασκοβίτη στη δίκη Παπακωνσταντίνου - iefimerida.gr

Σήμερα η κατάθεση Καπελέρη και Πλασκοβίτη στη δίκη Παπακωνσταντίνου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μάρτυρες τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιω. Καπελέρη, τον πρώην γ.γ. του υπ. Οικονομικών, Ηλ. Πλασκοβίτη και τον Αντ. Μπάνο συνεχίζεται η δίκη Παπακωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα, σήμερα, στην τρίτη συνεδρίαση του Ειδικού Δικαστηρίου που ξεκινά στις 15.00 το μεσημέρι και θα διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ, αναμένεται να καταθέσουν ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιώργος Καπελέρης, ο πρώην γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών Ηλίας Πλασκωβίτης και ο πρώην νομικός σύμβουλος του κ. Παπακωνσταντίνου Αναστάσιος Μπάνος.

Ειδικά για τον Καπελέρη, υπενθυμίζεται ότι όταν είχε απολογηθεί για τη λίστα Λαγκάρντ στους ειδικούς εισαγγελείς στις 9 Σεπτεμβρίου 2014 ο κ. Καπελέρης είχε υποστηρίξει ότι ουδέποτε ο πρώην υπουργός Οικονομικών του είχε δώσει εντολή να ελέγξει τους δικαιούχους καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ.

Την Τετάρτη σειρά παίρνουν οι πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ι.Διώτης και Στ.Στασινόπουλος.

Ο κος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος αντιμετωπίζει δύο κακουργηματικές κατηγορίες για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και δηλώνει αθώος παρίσταται σε όλες τις συνεδριάσεις του δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ