Βύρωνας: Βουτιά στο κενό για 13χρονο επειδή καβγάδιζαν οι γονείς του - iefimerida.gr

Βύρωνας: Βουτιά στο κενό για 13χρονο επειδή καβγάδιζαν οι γονείς του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρ' ολίγον τραγωδία στον Βύρωνα, όπου 13χρονος πήδηξε στο κενό επειδή οι γονείς του τσακώνονταν.

Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα όταν ο πατέρας του 13χρονου επισκέφθηκε το σπίτι της πρώην συζύγου του. Λίγο πριν τις έξι, ακούστηκαν διαπληκτισμοί και έντονες φωνές από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, οι γείτονες είδαν τον 13χρονο να βγαίνει στο μπαλκόνι και να πηδάει στο κενό.

Σύμφωνα με γείτονες είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ των γονιών τον οποίο ο 13χρονος δεν άντεξε με αποτέλεσμα να αντιδράσει και να χτυπήσει τον πατέρα του με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι. Αντιλαμβανόμενος την πράξη του στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο μπαλκόνι που βλέπει στην οδό Κολοκοτρώνη και πήδηξε από τον τρίτο όροφο φωνάζοντας «θέλω να πεθάνω».

Αμέσως οι δυο γονείς έσπευσαν να βοηθήσουν τον γιο τους, ο οποίος, για καλή του τύχη προσγειώθηκε σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, το οποίο του έκοψε τη φόρα και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων όπου νοσηλεύεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βουτιά κενό Βύρωνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ