Τρόμος στο κρουαζιερόπλοιο: Τεράστια κύματα ισοπεδώνουν τα πολυτελή σαλόνια και στην πισίνα γίνεται... τσουνάμι [εικόνες & βίντεο]

Μια κρουαζιέρα μπορεί να φαίνεται ο πιο ρομαντικός τρόπος για να ταξιδέψεις και να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα, χωρίς τίποτα να φράζει τον ορίζοντα.

Ομως, όλες οι κρουαζιέρες δεν είναι πάντα τόσο ειδυλλιακές, καθώς η επιτυχία τους εξαρτάται πάντα από τις καιρικές συνθήκες. Η ήσυχη πορεία του πλοίου μπορεί να διακοπεί απότομα από μια βίαιη καταιγίδα, η οποία θα κάνει τα χαμόγελα των επιβατών να σβήσουν. Μια σειρά από σύντομα βίντεο καταγράφει τις στιγμές που τα τραπέζια και οι καρέκλες φεύγουν από τη θέση τους και οι επιβάτες προσπαθούν να κρατηθούν από κάπου για να μπορέσουν να μετακινηθούν.

Σε άλλες στιγμές βλέπουμε τα νερά της πισίνας του πλοίου να ταράσσονται από τα χτυπήματα της θάλασσας, με τους αμέριμνους επιβάτες να μην καταλαβαίνουν τίποτα. Βέβαια, μετά από κάθε καταιγίδα έρχεται η ηρεμία και αυτό αρκεί για να μην αποθαρρύνει τους ρομαντικούς ταξιδιώτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κρουαζιέρα καταιγίδα τρόμος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ