Μάρδας: Στις θυρίδες των τραπεζών είναι κρυμμένο το μαύρο χρήμα - iefimerida.gr

Μάρδας: Στις θυρίδες των τραπεζών είναι κρυμμένο το μαύρο χρήμα

Φωτογραφία: Kostis Ntantamis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα εκατομμύρια ευρώ που είναι αδήλωτα ενδεχομένως να υπάρχουν σε θυρίδες τραπεζών άφησε να εννοηθεί ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο ο κ.Μάρδας είπε ότι θα βρεθούν χρήματα από εκεί, από το «μαύρο χρήμα». Επίσης υποστήριξε ότι χρήματα θα βρεθούν από την πάταξη του λαθρεμπορίου και της φοροδιαφυγής αλλά και από καταθέσεις που έχουν βγει παράνομα στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχει θέμα ρευστότητας

Αντίθετα με τα όσα έχει πει ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ο κ.Μάρδας για το θέμα της ρευστότητας είπε δεν υπάρχει πρόβλημα. Μάλιστα τόνισε πως η χώρα θα καταφέρει να βρει τα χρήματα που χρειάζεται λέγοντας χαρακτηριστικά «έχουμε αρκετές πόρτες για να βρούμε τα λεφτά».

Είπε επίσης ότι στην Τράπεζα της Ελλάδας υπάρχουν χρήματα από φορείς του Δημοσίου που μπορεί να χρησιμοποιηθούν αλλά και από ομόλογα. Είπε πως τα χρήματα αυτά είχαν χρησιμοποιηθεί και από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ